Etiquetas

jueves, 1 de diciembre de 2011

Viatge Londres















Jo comentaré una mica el meu viatge a Londres amb la selecció de rugby el mes de desembre passat a raó d'un conveni firmat entre la federacio de rugby d'aqui i un equip de primer nivell anglès.
El viatge va començar aturat, i mai millor dit, ja que va coincidir amb la vaga de controladors aèris i varem ser uns del darrers vols en sortir abans que tanquessin l'espai aeri.
EL viatge va durar unes dues hores i en arribar i ens varem anar directes a l'hotel a instal·larnos i sopar. Ens va sorprendre molt ja que res més baixar de l'avió ja hi havia neu a la pista de l'aeroport i per totes bandes.
Al dia següent ens varem aixecar aviat per anar a entrenar , cosa que varem fer una vegada al demati i una vegada a la tarda.Aquests entrenaments van ser molt profitosos ja que intentavem aprendre el maxim possible, ja que el nivell rugbistic d'alla és molt més alt que el d'Espanya.
Després de l'entrenament varem tenir unes hores de distracció per Londres i vam aprofitar per fer una mica els guiris.
Al dia seguent, diumenge, vam entrenar al demati i a l atarad varem anar a veure un partit de la primera divisio anglesa , el qual un dels equips eren els nostes anfitrions.
Recordo molt be el fred que varem passar i lo molt que varem aprendre i de segur que hi tornaria.
Al dia seguent de veure el partit varem tenir el demati lliure i a la tarda varem tornar cap a casa amb molts bons records.

No hay comentarios:

Publicar un comentario