Etiquetas

martes, 6 de diciembre de 2011

GRANADA




GRANADA

Era un vespre d'aquest estiu passat, quan sopant a la fresca els meus amics i jo decidirem fer un viatge i escapar.No teníem molt de pressupost i no podíem exigir-nos massa; així que tenint una amiga que té una casa per allà decidirem visitar Granada ja que molts desconeixíem totalment aquella zona de la península.

Tot va ser una aventura.L'avió va aterrar a Màlaga i d'allà agafarem una furgoneta amb mapa amb la mà cap a Motril.El poble Motril està a 70km de Granada on dormiríem els cinc dies.

Arreu d'aquest cinc dies férem moltes visites a diferents pobles de les afores i exprimirem el màxim la ciutat de Granada sense oblidar-nos de les seves famoses tapes...un plaer per el nostre paladar!

deixant per la tornada Màlaga ,ja que desde allà tornarien cap a Palma.

Granada és molt característica i intercultural.Un dels períodes més brillants de la seva història és el temps d'Al-Andalus, l'estat hispanomusulmà.

Vàrem visitar un dels monuments mes importants de tot Espanya,el més visitat,a més és el monument més important de la ciutat de Granada,L'Alhambra.

La visita va ser guiada on també incloïa els Jardins del Generalife,l'Alcazaba, el Palau de Carles V,el Pati dels Lleons,la Façana de Comares,el pati de les Murtes,L'Oratori i molt més...

De Granada podem destacar: Albaycín i Sacromonte

Els barris del Albaycín i el Sacromonte són dos barris històrics per visitar a Granada.

El Albaycín està situat en un pujol enfront de la Alhambra i és un dels barris més típics de Granada. Ofereix nombrosos aljubs, cases àrabs, carrers molt estrets des d'on es pot gaudir d'unes impressionants vistes a la Alhambra.

El Sacromonte és famós per les seves coves, les seves "zambras gitanes" els seus espectacles de flamenc..

També podem dir que la zona de la Carrera del Darro i Plaça Nova

La Carrera del Darro i el Passeig dels Tristos són uns dels llocs més bonics de Granada, al costat del "rio Darro", creuant per dos ponts de pedra. Ofereix impressionants vistes a la Alhambra. La Plaça Nova, està molt prop de la Carrera del Darro i és la plaça més antiga de Granada.

Per acabar també cal ressaltar La Catedral i la Capella Real

La Catedral de Granada està construïda on hi havia la mesquita Major, té un grandiós interior amb diverses capelles. La Capella Real es troba annexa a la Catedral, té el sarcòfag en el qual reposen les restes dels Reis Catòlics.

Durant aquest cinc dies ens passarem mil aventures i moltíssimes anècdotes per riure,contar i sobretot recordar bons moments.








No hay comentarios:

Publicar un comentario