Etiquetas

sábado, 3 de diciembre de 2011

Viatge a Brujas

Ja fa 4 anys que, per motiu de veure a sa meva germana jugar a tenis, vàrem anar de viatge a Bèlgica.



Aquest viatge, va començar un 4 d'agost a les 9 del de mati, a s'aeroport de Palma de Mallorca amb destí Barcelona. Un pic vàrem arribar a Barcelona, agafàrem cotxe fins a Francia. Allà vàrem estar 2 vespres. Mai hagués pensat que fer Francia amb es cotxe seria tan llarg!! Varem passar per diferents poblets i per París, vàrem fer un poc de turisme i tornarem agafar es cotxo, amb destí Bèlgica.

Un pic arribats al nostre destí, vàrem anar a sa capital d'Europa: Brussel·les. No me va agradar gaire!! una ciutat molt gran, però molt molt molt bruta. Moltíssima gent, el trànsit un caos...

Vos podeu imaginar què és lo que més me va agradar de Brussel·les? Es xocolate!!!

Un pic vàrem fer turisme, ens vàrem anar a un poblet (ara mateix no record es nom), i sa meva germana va jugar es torneig. I quan va acabar, vàrem decidir anar a un poblet molt conegut... Brujas.

Brujas, amb un dia es pot veure, però crec que mai te deixa de sorprendre. És un lloc màgic, digne de ser visitat. Es preciós, es un poblet medieval, on s'ajuntament te un rellotge que quan toca s'hora ho fa amb una cançoneta!







Quan arribes allà, pareix que has canviat d'època... carruatges, no hi ha cotxes, ses tendes són molt antigues...

Brujas està envoltada per canals (de fet, se diu la Venècia del norte), i vàrem pujar a un... ÉS UNA PASSADA!! si la ciutat a peu es màgina... imaginau-vos-la a l'aigua!!






He de mencionar, que no hi ha molts de plats típics...( de beguda, sa cervesa) però que es xocolate es increïblement bo!! hi ha de totes ses clases i de totes ses maneres... jo vaig tenir el gust de poder menjar maduixes amb xocolate al carrer... i boníssim!! Cal dir, que es preus del menjar són molt més baratos que aquí, ja que un gofre te costa 1 euro!!





El nostre viatge va acabar igual que va començar... amb el cotxe!! Un pic arribàrem a Barcelona, agafàrem s'avió cap a Palma!





Cristina

No hay comentarios:

Publicar un comentario