Etiquetas

miércoles, 30 de noviembre de 2011

Viatge al Marroc











L'any 2010 varem anar de viatge al Marroc i al Sàhara. Va ser una decisió difícil perquè és un país que no presenta molta seguretat i, sobretot si ets dona.



El que varem fer per sabre com era realment la seva cultura i costums es anar a un riad on et donaven el menja com ells.


Els horabaixes anavem a la plaça de Jama El Fnna a menjar caragols, cuc-cuc, dolços, ... i a veure com contaven històries, encantaven a les serps, ... a més també varemm anar a veura una "danza del vientre".




Després de tres dies vam llogar un cotxe i ens vam dirigir al Sahara. Una vegada allà i després de tres hores de cotxe (un 4x4) varem anar a fer una volta amb els anomenats vaixells dels deserts: els camells i a veure la posta de sol.

Finalment, vam tornar a la ciutat i vam veure el gran canvi que hi ha d'una ciutat totalment sense normes ni lleis ni cap tipus de control al desert on hi havia una gran tranquilitat i una manera de viure nòmada.


Mª Magdalena Rosselló

Viatge al festival de música ViñaRock

Tot va començar un cert dia quan jo i el meu germà vam voure una bona oferta d'un festival de música el qual els dos hi volíem anar. Al voure el bon preu i la llista de grups, els quals la gran majoria ens agradaven, no ho vam dubtar, vam comprar els bitlles i vam partir cap a Villarrobledo (Albacete), lloc on es localitzava el festival els dies 30 d'abril, 1 i 2 de maig. Juntament amb nosaltres ens acompanyarien un parell de membres de la colla de dimonis dels quals el meu germà i jo hi participam i pertanyem.

A l'arribada a l'aeroport de València, per qüestions meteorològiques, agafarem uns 20 minuts de retràs, els justos per a perdre el tren que ens conduïa directament al poble en si. Llavors vam tenir que traslladar-nos fins a l'estació d'autocars de València capital. Arribarem al poble de Villarrobledo per l'horabaixa ja arribant el vespre, cosa que no estava prevista. Posarem a lloc les nostres tendres de campanyes, i ens disposavem a descansar perquè a l'endemà començava el festival.


He de dir que el festival va durar un total de 3 dies. Mai havia vist tal quantitat de gent reunida en un sol lloc, (unes 40000 aprox.). L'hospitalitat del poble i la bona seguretat del recinte, ens vam fer un clima molt acollidor. La gent en si, es podria dir que tothom era amic de tothom, nigú es ficava amb nigú, i cada un podia expressar-se de la manera que volia. El poble, aprofitava per obrir les portes de les seves cases en recerca de benificis, donant servicis com esmorzars, sopars, dutxes, etc.



Gràcies a aquesta experiència, vaig poder veure en directe a la majoria dels meus grups preferits de la península i algún internacional. Podria dir, que també s'ha d'anar mentalitzat, és a dir, són tres dies de no aturar, de pegar bots, d'anar de cap aquí a cap allà,... però una experiència inolvidable. El contrast de les temperatures és un factor que també s'ha de tenir en compte, ja que de bon dematí (9 a.m) la calor sofocant et desperta i no pots aconseguir tornar dormir, i de vespre les temperatures poden arribar a baixar dels 0ºC, per tant es convenient dur roba per a tapar-se. 

Només vull afegir, que si qualquna vegada vos plantetjau anar a un festival, no ho dubteu, anau-hi. La satisfaccíó es molt bona.







Jaume

Grup den Jaume Genovart_X4

martes, 29 de noviembre de 2011

Regles del blog!!

Recordam que aquest blog, està regit per unes normes, abans anomenades a l'aula, les quals hauran de ser respectades per tothom. Qualsevol regla que sigui rompuda o quebrantada, tendrà una conseqüència negativa respecte les qualificacions d'aquest treball. Així mateix, per motius greus, també es pot expulsar a un alumne del blog.

Gràcies.

Grup den JaumeGenovart_X4

Benvinguts al nostre blog!!

Bon dia, benvinguts al blog del "Viatge Virtual arreu del món". Aquí vos anirem informant de les diverses activitats que podreu realitzar a mode de repàs del continguts treballats a l'aula!!

Així mateix, vos convido a que publiqueu les vostres experiències dels diversos viatges que hagueu realitzat arreu del món. L'explicació és de temàtica lliure, és a dir, escriviu el que més vos va agradar, que recordau, el menjar, la cultura, llocs, etc, a l'igual que també podeu redactar els llocs o països on vos agradaria anar i el perqué.

Vos animam a omplir aquest blog!!



Grup den Jaume Genovart_X4